mail home
 
укр рус





концерти:
+380976583468
+380931613110
Киевский Рок Клуб
дата наступного концерту уточнюється.
усi концерти
21.12.2013 19:00 клуб "Гараж" (Ломоносова, 73)
новини
 
 

Авеню. KIMO FEST VIII

kimo_8_avenyu_title.jpg

 

Давно ми не виступали першими. І справа навіть не в тому, що в середовищі музикантів існує неписане правило, що група, що виступає пізніше - крута, а ті, хто першими виходять на сцену - "розігрів" і "м'ясо", "зелені" та недосвідчені. Нам вже п'ять років і ми всяке бачили. І виступали останніми на фестивалях з дійсно класними групами, і не один раз "розігрівали" публіку, але виступати першими завжди важко. Народ ще не розігрівся, не встиг випити "для настрою" свої "дєжурні" два пива і взагалі ще не зовсім розуміє, де знаходиться.

Тим не менше, цього зимового вечора нам запропонували виступити першими.

Ще на саундчеку зі мною трапився кумедний випадок: я переплутав вхід і вихід на своїй гітарній примочці і довго не міг зрозуміти, чому вона не працює. Роздратувався і почав кричати на всіх підряд: на примочку, на комбо-підсилювач, на звукорежисера, на Юрца (бідолашний просто хотів мені допомогти і врешті розв'язав проблему), на випадкових відвідувачів, що наважились сісти за столик, який я хотів зайняти для дружини та її друзів. Вибачте, будь-ласка, мене всі.

Дві інші групи мені сподобались: якісна музика, непоганий звук, драйвова подача. Можливо, якось ще перетнемось.

Сам виступ, як завжди, оцінювати важко. Якщо чуєте від музиканта, який щойно зійшов зі сцени, що він круто виступив, будьте певні - в нього зіркова хвороба. Нормальний музикант завжди критично відноситься до своєї творчості та виступів. Ось і мені здається, що могло бути і краще. Але, почувши після концерту похвалу і подяку від вас, мої любі, починаю думати, що все-таки виступили ми непогано. Явних лаж ніби не було. Зіграли свою основну програму з дев'яти пісень. Представили публіці нову пісню "Поясни" (дуже хочеться сподіватись, щоб найближчим часом нам вдасться її записати).

Знайте, що це була генеральна репетиція грандіозного святкування п'ятиріччя нашого гурту. Про те, де і коли воно відбудеться ви обов'язково дізнаєтесь першими. Є багато ідей з приводу того, як його можна прикрасити: можна випустити сувенірні диски і продавати / роздавати їх на вході, замовити ювілейні футболки з нашими фейсами. Чекаємо на ваші думки з цього приводу на форумі та вконтакті. В будь-якому разі, підписатись на нашу смс-розсилку ви завжди можете, відправивши повідомлення на один з номерів, які ви бачите в лівому нижньому куті цього сайту.

Велике прохання до всіх, хто був присутній: поділіться фотками! Можете додавати в групу вконтакті, викладати на якісь файлообмінники, фтп, пікасу чи просто висилати мені на пошту: КХАРТС СОБАКА УКР КРАПКА НЕТ (пишу так дивно, щоб спамери не просканували).

Дякуємо всім, що завітали! Були дуже раді вас знову побачити. Приходьте ще.

Ваш Харц.

 


Запрошуємо всіх на чергове КІМОшне рок паті в клубі "Авеню" (Воровського, 24) в четвер, 10 грудня 9-го року о 19.30.

 

Замовлення квитків за номерами:

 

+380 97 658 34 68

+380 93 784 94 41 (Андрій)

+380 93 161 31 10 (Саня)

 

Увага! Прохання замовляти квитки заздалегідь. Гроші, які ви заплатите безпосередньо на вході, на суму нашого гонорару не вплинуть. Завчасно дякуємо.

afisha_aveniu_kimo8.jpg

 

 


назад

випадкове фото


myRadio.com.ua - Включи свою музыку
  mail-to: band@psevdo.com.ua
developed by pSeVdo friends www.web-development.com.ua